• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Overraskende odds på mestrene

Dagens Spilforslag: Overraskende odds på mestrene
Foto: Getty Images

Flamengo er tæt på suveræne hjemme på Maracana. To trænerskifter skaber dog en vis usikkerhed.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 21.00
Flamengo - Atletico Mineiro
1
1,63 @ NordicBet

De forsvarende mestre åbner den nye sæson på eget græs, hvor man har vundet 14 af de seneste 15 kampe på tværs af alle turneringer.

Det er skræmmende læsning for Atletico Mineiro, som har brugt statsmesterskaberne på at tanke selvtillid efter sidste sæsons skuffende 13.-plads i Serie A. Det skyldtes ikke mindst en svag statistik på udebane, hvor Mineiro bare vandt én af de 17 seneste kampe.

Det er en stor X-faktor, at begge hold har skiftet træner før sæsonen. Jorge Jesus er erstattet i Flamengo af Domènec Torrent, der har fungeret som assisterende træner i klubber som FC Barcelona, FC Bayern og senest Manchester City, før han i 2018 sprang ud som cheftræner i New York City FC.

Også gæsterne har en ny mand på bænken i form af Jorge Sampaoli, som mange nok kender fra Sevilla samt landstrænerjob i Argentina og Chile.

Kampen spilles dog på banen, og her plejer Flamengo altså at være helt suveræne på eget græs. Siden 2019 har Flamengo vundet 43 af 51 kampe på Maracana, så når NordicBet topper markedet med odds 1,63, slår jeg til.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus