18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Portugal vinder ikke stort

Sidste test for Portugal inden EM, hvilket er den tredje af slagsen i den sidste uges tid. Irland skal ikke til EM og går i stedet på ferie efter denne kamp i Portugal.

Venskabskamp, landshold
Tirsdag 20.45
Portugal - Irland
2-tal +1,75 (asian hcp), odds 1,925 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ 3. kamp for Portugal på otte dage og syv dage før første EM-kamp. 
⇒ Irland taber sjældent stort. 
⇒ Portugal kommer til at skifte en del ud og resultater er klart sekundært for dem. 

Gevinst, hvis Irland tager point eller højest taber med et mål. Halvt tabt indsats, hvis Portugal vinder med to. 

Portugal er blevet gjort til voldsomt store favoritter og de har da ganske vist også hjemmebanefordel, men Irland er et solidt hold og at Portugal vinder stort her er langt fra givet. Cristiano Ronaldo er retur efter ferie og det taler naturligvis ikke imod Portugal, men formmæssigt er han næppe 100% og jeg har svært ved at forestille mig ham spille +90 min her, hvor der helt generelt også vil blive skiftet meget ud. Stor kamp for Irland der først spille igen til Nations League til September. De spillede en uge før den her kamp hjemme mod EM-deltageren Ungarn, hvor det blev til 2-1 i Irlands favør. Selvom Irland kun blev 4´er ud af fem hold i EM-kval´en, hvor Frankrig, Holland og Grækenland alle endte foran dem og gik videre til EM, så lukkede Irerne blot 10 mål ind i deres i alt otte kamp. Fire af de seks nederlag var på blot eet mål og de sidste to nederlag var på to overskydende mål.