• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Rivalbrag i Malmö

Foto: Getty Images

Malmö FF tager imod Helsingborg onsdag aften til rivalopgøret begge parter hader at tabe, og det har ofte haft indflydelse på målscoringen

Af Jacob Hansen

Onsdag 19.00
Malmö FF - Helsinborg
Under 3 mål
Odds 1.93 @bet365

Et kig på tabellen indikerer stor forskel på de to rivaler. MFF er nummer to, á point med ligaens førerhold på 25 point, mens Helsingborg er næstsidst kun ét point foran bundproppen.

Helsinborg står dog uden nederlag i deres seneste syv kampe, så placeringen skyldes en horribel start på sæsonen. Og hvorfor har de så ikke rykket mere i tabellen efter så fin en stime? Fordi kun to af disse syv kampe gav en sejr.

De er med andre ord forholdsvis gode til at holde en stram taktik, de er bare samtidig ikke særligt gode til at få afgjort tingene selv. De besidder til gengæld god form, for i tre af deres seneste fem kampe satte de en udligning ind i 90. minut!

Der er kun én af Malmös seneste 10 kampe, som havde over tre mål. Otte af Helsingborgs seneste 10 kampe havde højst to mål. Ingen af deres seneste fem indbyrdes, og kun én af deres seneste 13, havde over tre mål.

Ovennævnte giver odds 1.93 ved 0-2 scoringer og indskuddet retur ved tre mål.

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG PÅ: WWW.SPILFIDUSER.DK

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus