Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Sevilla tager point

Real Sociedad har returopgør i Champions League 3 dage senere hjemme mod PSG. Sevilla har fortsat brug for point i bunden. Det ligger ikke i kortene, at Real Sociedad tager hjem med en sejr.

La Liga, Spanien
Lørdag 14.00
Sevilla - Real Sociedad
1-tal (asian 0), Odds 1,85 Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Kampen ligger for Sociedad lige mellem to vigtigere kampe. 
⇒ Sevilla har været flot kørende i Februar og har kun ligaen. 
⇒ Jeg forventer Real Sociedad roterer. 

Ved dette væddemål får vi indsatsen retur i tilfælde af uafgjort. 

Kampen bliver vurderet næsten helt lige. Jeg har Sevilla som favoritter, uden tvivl. Fra slut Januar og en måned frem spillede de 5 kampe, hvor de blev til to uafgjorte, 2 sejre og senest et 1-0-nederlag ude til Real Madrid, hvor de i perioden generelt også været godt spillende. Senest spillede de stort set lige op med rækkens klart bedste hold på udebane, men et flot mål i det 80. min udefra afgjorde kampen. Der er grund til optimisme i Sevilla igen. De er dog stadig langt nede i tabellen og har brug for point, da nedrykning er 6 point væk. Desværre for dette spil og Sevilla, så har de Sow og Ocampos i karantæne til denne kamp. Skadeslisten er også fortsat relativt lang. 
Sociedad har i 2024 nedprioriteret ligaen i forhold til Copa del Rey og Champions League, hvilket også er kommet til udtryk i resultaterne med blot to liga-sejre i år. I Tirsdags røg de ud af Copa del Rey, hvor de var snublende nær en finaleplads. De røg ud på straffespark på hjemmebane til Mallorca. Allerede på Tirsdag skal de forsøge at vende 0-2 til samlet sejr, når PSG besøger Baskerlandet. 
I slutningen af November vandt Sociedad 2-1 på hjemmebane i en meget chancefattig kamp og hvor Sevilla fik 2 røde kort mod slut.