18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Stille start i playoff Ligue 2

Kvartfinale om at få lov at møde Saint-Etienne, hvor vinderen så endelig skal møde Metz fra Ligue 1, da de blev 3. sidst. Vinderen af den kamp spiller i Ligue 1 i næste sæson og taberen i Ligue 2.

Ligue 2, Frankrig
Tirsdag 20.30
Rodez - Paris FC
Under 1 mål i 1. halvleg (asian), odds 1,875 Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Målfattige opgør mellem dem, da de mødtes i den ordinære sæson. 
⇒ Vind-forsvind-kamp giver som oftest en lidt forsigtig start. 
⇒ Statistisk set ville vi have tjent på dette spil sæsonen igennem (Rodez hjemme - Paris ude) 

Det skal afgøres over denne ene kamp, hvem der får lov til stadig at drømme om oprykning. Rodez har hjemmebane idet de endte 4´er og Paris FC endte 5´er. Allerede tre dage efter denne kamp, skal vinderen i kamp igen mod Saint-Etienne. 
I Paris´ udebanekampe i denne sæson er syv af dem gået under og kun to gået over. I resten af kampene har der været eet mål = indsatsen retur. 
For Rodez´ hjemmekampe har seks af dem været målløse og fem af dem gået over, mens resten har haft eet mål i 1. halvleg = indsatsen retur. 
I de to holds indbyrdes kampe i sæsonen har der sammenlagt været tre mål, dog alle tre scoret i 1. halvleg, men nu er der så også meget mere på spil end tidligere og det bør sætte en dæmper for angrebslysten. 
Det er kun knapt en måned siden de senest mødtes på Rodez´ intime stadion Stade Paul Lignon, hvor de blev 1-0 på mål i det 36. min via et selvmål i en ellers relativt chancefattig kamp.