• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Tendens til forsigtighed

Foto: Getty Images

Der spilles ligakamp i The Championship mandag aften, og Dagens Spilforslag ser nærmere på et udfald fra én af kampene i forsøget på at lande lidt lommepenge

Af Jacob Hansen

Mandag 21.00
Watford - Sheffield United
Under 2 mål før pausen + under 3 mål
Odds 1.86 @bet365

Watford er tilbage i The Championship og - selvfølgelig - med ny manager. Denne gang dog overraskende nok med en chef, de har gaflet nede i League Two hos Forest Green Rovers, og klubben øffer om, at det skal være slut med de evindelige manager-fyringer i tide og utide.

De har i hver af deres seneste Championship-kampagner været tophold i rækken, og bliver det sandsynligvis også i år. Det samme forventes af Sheffield United, der leverede stærkt undervejs i sidste sæson, men måtte strække våben i semifinalen i playoff mod Nottingham Forest, som senere rykkede op via finalen.

Det ligner altså med andre ord et spændende clash, der finder sted i aften på Vicarage Road, og jeg tager chancen på, at den entydige tendens fra første runde i The Championship fortsætter mandag i London-forstaden.

Af de første 11 afviklede kamp havde 10 højst to scoringer at byde på. Hele seks af disse havde højst én scoring. Kun én af de 11 kampe havde mere end én scoring før pausen.

Det er ingen garanti for en fortsættelse på Vicarage Road, men dog et vink om, at alle meget gerne vil på tavlen i første forsøg og der passes godt på det point, man har inden kick-off.