Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Verona vinder

Salernitana er rykket ud og de ender på sidstepladsen uanset hvad der sker i de sidste to runder eftersom de har hele 13 point op til nærmeste hold. Verona er blot to point over nedrykningsstregen.

Serie A, Italien
Mandag 18.30
Salernitana - Verona
2-tal, odds 1,75 hos Nordicbet
 

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Stor motivationsforskel. 
⇒ Kvalitetsforskel. 
⇒ Verona inde i en fin periode - var uheldige senest. 

En stor must-win-kamp for Verona her i andensidste runde, hvor de spiller på bagkant af de andre fem hold der kæmper for ikke at rykke ned. Inden runden har Verona to point ned til nedrykning, det er formentlig blevet mindre, når de skal spille. Verona har i sidste runde Inter på hjemmebane og selvom Inter forlængst er blevet mestre, så er det ikke en sjov kamp at skulle have et resultat i. Verona kan med en sejr mod Salernitana allerede inden sidste runde sikre sig overlevelse. 
Salernitana er med bred margin det dårligste hold i rækken og har intet at spille for. Ironisk nok var sidste kamp de vandt tilbage i slutningen af December, hvor de på udebane slog... Verona med 1-0. De fik lidt heldigt og flot 1-1 ude mod Juventus senest, før det havde de fire nederlag i træk. Med til Juve-resultatet hører også, at Juventus havde Coppa-finale tre dage senere og i Serie A havde sikret sig en af de fem Champions League-givende pladser. Især i Italien spiller motivation en enorm rolle i de sidste runder og når holdet der skal bruge en sejr, så tilmed er bedre end holdet der ikke har noget at spille for, så skal 1,75 være godkendt.