Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Viborg og OB lever fint med X

Årets første Superliga-kamp byder på et opgør fra den nedre halvdel af Superligaen, hvor Viborg og OB spiller for overlevelse. I det henseende tæller alle point, hvorfor begge mandskaber formentlig lever fint med en pointdeler.

Superliga
Fredag 19.00

Viborg FF - OB
Uafgjort - Odds 3.65 hos NordicBet

-> Begge mandskabers altoverskyggende mål må være overlevelse
-> Både Viborg og OB bør leve fint med en pointdeler
-> Siden Viborgs oprykning i 2021 har de to klubber spillet syv tætte opgør med fire X’er til følge

Både Viborg og OB kommer fra et undervældende efterår, som har bragt dem faretruende tæt på Superligaens nedrykningsstreg. Inden forårets første kamp har de to klubber henholdsvis fem og tre point ned til Vejle under stregen, og derfor må det primære mål også først og fremmest være på at sikre overlevelse.

Viborg og OB har i de seneste sæsoner spillet lutter tætte opgør. Siden hjemmeholdet rykkede op i 2021 har de to klubber krydset klinger syv gange med fire X’er til følge, mens de resterende tre er blevet vundet med ét overskydende mål af Viborg.

OB-træner Søren Krogh har udtalt, at en stærk defensiv bliver afgørende for at holde sig oven vande, og derfor er det også tvivlsomt, hvor meget OB kommer til at satse i premieren.

Omvendt er det også svært at forestille sig, at Viborg ligefrem skulle jagte sejren med hovedet under armen, hvis stillingen er lige, når vi går ind i kampens afgørende fase.

Alle point tæller i kampen for overlevelse, og et point i årets første kamp lever begge mandskaber formentlig fint med.