Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spiljagt: Måljagt med Arsenal

Der er fuld runde i Premier League igen i denne weekend, og vi tager temperaturen på blandt andet Arsenals hjemmekamp mod Wolves

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Arsenalpå lørdag møder Wolverhampton. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Arsenal er nummer 1 i tabellen med 30 point efter 13 kampe, mens Wolverhampton rangerer som nummer 12 med 15 point efter 13 kampe.

Hold godt øje med mål, når Wolverhampton spiller kamp den kommende lørdag, for begge hold var på tavlen utrolige 10 gange i træk i deres kampe.

Arsenal har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede syv mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i fem af dem.

Wolverhampton har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 18 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur nul gange.

Arsenal har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 13 kampe. De kan i stedet fremvise ni sejre og tre uafgjorte. Arsenal er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Emirates Stadium nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Wolverhampton kigger på fire sejre, samt tre uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League. Wolverhampton indkasserede mindst én kasse i deres seneste 10 kampe.