Danske Spil Poker: nu også til Mac
Illustration
Spil

Danske Spil Poker: nu også til Mac

Først blev det lidt forsinket. Så blev det forsinket noget mere. Så blev det helt vildt forsinket, men nu er den her endelig;Danske Spils poker-klient til Mac-computere

- Det er i sandhed en glædens dag for Danske Spil Poker, siger Søren Schneider, der er produktchef hos Danske Spil, og man kan godt forstå, at han har det sådan. Han har nemlig ventet i ualmindelig lang tid på at kunne byde velkommen til en poker-klient, som passer til Mac-brugere.

Det var allerede under Danske Licens Spils tidligere direktør, Jens Aaløse, at der blev lovet en snarlig løsning til Mac-brugerne, og det var ligeledes allerede under Jens Aaløse, at man måtte beklage, at projektet var blevet forsinket. Og han forlod sin stilling i maj 2013!

Men bedre sent end aldrig, og pokerspillere med Mac-computere får nu fuld adgang til hele paletten på Danske Spil. De kan fra i dag spille med i alle turneringer, Sit & Goes og almindeligt poker om penge. Men også den populære hurtige variant Zap Poker er åben for kunder, der har en computer med det lille æble på låget.

- Vi ved godt, at det har taget lang tid at komme i mål med det her projekt, men der har været mange faktorer at tage hensyn til. Nu har vi fået poker på Mac, og jeg er overbevist om, at selv de mest kræsne Mac-brugere vil sætte pris på løsningen. Vi glæder os til at byde alle Mac-brugere velkommen til Danske Spil Poker, siger Søren Schneider i en udtalelse om dagens poker-nyhed .

Mac-computer-brugere skal først downloade poker-klienten, og herefter kan de spille poker – både om penge og for sjov. Det er gratis at benytte poker-klienten til Mac-computeren.

- Det har været lidt af en torn i øjet på os, at Mac-løsningen har været så længe undervejs, når vi nu gerne vil repræsentere den største bredde i det danske pokermiljø. Vi kan ikke dække hele markedet uden denne Mac-løsning, men nu er vi klar til næste fase i vores vækst på Poker-markedet i Danmark, vurderer Søren Schneider.