Video : Tipsbladet
Spil

Midtuge-systemet: CL-brag og engelsk League 1 & 2

Midtuge-systemet ramte intet i sidste uge - revanchelysten er stor. SpilXpertens Stefan Lind finder hver midtuge spændende fiduser - tre velbetalte spiltips og sætter dem sammen til et spilsystem (2 ud af 3), hvor der er gevinst, hvis mindst to af de tre tips rammer plet. Alle odds er fundet hos Bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.

Portsmouth - Barnsley; Uafgjort til odds 3,60. Tirsdag 16/4 Kl.20.45

League One. Tredjesidste kamp for de to hold i den regulære sæson, for Barnsley venter der højst sandsynligt også playoff-kampe om oprykning. Flere af de andre hold i rækken har spillet en kmap mere end ovenstående, nemlig 44 af de 46 kampe. Porthsmouth ligger 1´er og sikrer sig endegyldigt oprykning med et point her, samtidig vil de næsten sikre sig 1. pladsen, da de med et point her vil være seks point foran Derby på andenpladsen, hvor de så hver vil have to kampe tilbage. Barnsley ligger på 5. pladsen, hvilket er den næstnederste af de fire playoff-pladser. De kan ikke nå den direkte oprykning og de har fem point ned til nærmeste forfølger uden for playoff, som er Blackpool, der inden denne kamp har en kamp mere, så Barnsley vil bringe sig ekstremt tæt på sikring af playoff med et point. I forvejen har de to hold spillet hhv godt 30% uafgjort i denne sæson og knapt 28%. Jeg synes prisen er flot for en fin deling for begge hold. 

Colchester - Grimsby; Uafgjort til odds 3,40. Tirsdag 16/4 Kl.20.45

Og en tur længere ned til League Two, hvor det også er de sidste 2-4 runder de mangler. Nede i bunden er der to hold der rykker ud. De to hold er pt Forest Green og Sutton, som hver har spillet 44 af de 46 kampe. De har hhv 36 og 40 point. På den rigtige side af nedrykningsstregen ligger Colchester med 41 point for 42 kampe og Grimsby en plads højere med 46 point for 43 kampe. Sagen er meget klar for Grimsby: de redder sig med et enkelt point her inden de to sidste runder. Colchester gør, så Forest Green ikke kan hente dem (17 mål dårligere målscore) og seks point op med to kampe tilbage for Forest Green. Sutton vil så være to point efter dem Colchester og Colchester vil stadig have en kamp ekstra. Grimsby der helt sikkert vil være yderst tilfredse med et X har i forvejen spillet hele 37% af sæonens 43 kampe uafgjorte. Colchester der også har en noget bedre målscore end Sutton (seks mål). 

FC Barcelona - Paris SG; 2-tal -0,5 hjørnespark til odds 2,00. Tirsdag 16/4. Kl.21.00

PSG skal ud at jagte efter 2-3 nederlag i første opgør. I første opgør vandt de 7-5 i hjørnespark. Sæsonen igennem er PSG det hold der har fået flest hjørnespark af alle hold i CL (64), mens Barcelona har fået 52. Barcelona har i forhold til første opgør to faste i karantæne, nemlig danske Andreas Christensen og Sergi Roberto. PSG kan stille i stærkeste opstilling. Den kommende Real Madrid-spiller Mbappe har en del at bevise og revanchere efter han var tæt på usynlig i første opgør. PSG kommer formentlig til at skulle jagte det meste af kampen igennem og derfor skal de være lidt større favoritter end de nuværende odds angiver hvad angår hjørnespark.