• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Optakt: Brasilien og Portugal tjekker ind

Foto: Getty Images

Brasilien spiller dagens sidste kamp ved VM-slutrunden og som optakt til dén kamp, skal Cristiano Ronaldo i aktion med Portugal, når de træder an mod Ghana

Af Jacob Hansen

Portugal har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Tjekkiet med 0-4. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Spanien.

De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-0 over Nigeria. Portugal var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Brasilien går ind til deres første kamp i FIFA VM gruppespillet med store forventninger om en sejr over Serbien. Brasilien vil forsøge at slippe igennem gruppespillet så ubesværet som muligt, hvorfor pointtab her ikke er på agendaen. Serbien har en hård kamp i vente mod verdensranglistens nummer 1 Brasilien, der er kæmpe favoritter til at slippe af sted med en sejr. Vi tvivler på, at outsiderne har evnerne til at gøre mere end presse favoritterne til mere end et snævert nederlag.