Spil

Optakt: Britisk brag på Anfield i Champions League

Rangers er på udkig efter deres første sejr i UEFA Champions League-gruppespillet, når de tirsdag skal møde Liverpool på Anfield og studiet har 15 spilforslag klar til tirsdagens program

Liverpool vandt sin første turneringssejr i denne sæson med en 2-1-sejr over Ajax på hjemmebane i deres sidste gruppespilskamp. Mohamed Salah og Joël Matip var på måltavlen i sejren. De er ubesejret i deres seneste seks hjemmekampe i alle turneringer (W4 D2 L0).

Rangers' blev i sidste gruppespilskamp slået 3-0 af Napoli på hjemmebane. Liverpool er nummer to i gruppen med tre point, mens Rangers' nulpoint placerer dem på fjerdepladsen. I spidsen for gruppen på seks point ligger Napoli. Ajax er nummer tre med tre point.

Rangers vandt det sidste møde mellem holdene og sejrede 1-0 i oktober 2011. I deres seneste seks kampe i alle turneringer har Liverpool vundet tre, spillet to uafgjort og tabt en. De scorede 17 og indkasserede ni i den periode og scorede først i to af de seks konkurrencer.

De lavede syv mål i første halvleg, mens deres modstandere nettede syv gange i de første 45 minutter. Rangers har vundet tre og tabt tre i deres seneste seks. De scorede ni og indkasserede 13 i den periode og nettede først i tre af de seks. De fleste af deres mål (fem) kom i første halvleg, mens deres modstandere nettede syv gange før pausen.