• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Optakt: Danmark på revanchetogt i Zagreb

Foto: Getty Images

Danmark træder ind på Stadion Maksimir til deres næstsidste kampe i gruppespillet i UEFA Nations League. De skal op imod Kroatien på torsdag, hvor begge er på udkig efter at slutte stærkt af

Af Jacob Hansen

Kroatien ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Frankrig. Herefter var de oppe imod Danmark i en kamp, der sluttede 0-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Frankrig, som blev nedlagt med 0-1. Kroatien opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag, mens de scorede7 og lukkede 8 mål ind.

Danmark har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Østrig med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Kroatien. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Østrig. Danmark præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i UEFA Nations League, der også gav dem 0 uafgjorte og 2 nederlag. De smækkede 11 mål i kassen, mens de indkasserede 8.