• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Optakt: Eriksens United tester Haaland og co.

Foto: Getty Images

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Man City tager imod Man Utd på Etihad Stadium på søndag

Af Jacob Hansen

Man City jagter førstepladsen i Premier League stillingen efter at have opnået 17 point på deres første 7 kampe. Man Utd er i hælene på dem med 12 point efter 6 runder, hvorved de ligger nummer 5 i tabellen.

Man City ankommer til deres næste Premier League kamp i forrygende målform med intet mindre end 3.3 kasser i snit i deres seneste 10 kampe. De scorede i alt 33 gange, mens de også indkasserede 11. Det er i gennemsnit 1.1 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur 4 gange.

Man Utd er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Man Utd præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Man City har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Premier League, men kan i stedet vise 5 sejre og 2 uafgjorte frem. Man City var på måltavlen i deres seneste 16 i træk.

Man Utd har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Premier League, men kan i stedet fremvise 4 sejre og 2 nederlag.