• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Optakt: FCM og Silkeborg skal rejse sig

Foto: Getty Images

Der er 32 kampe i spil torsdag aften, når Europa og Conference League afvikler anden runde af deres gruppespil, og vi ser nærmere på både FC Midtjylland og Silkeborgs kampe

Af Jacob Hansen

Lazio skal forsøge at sikre sig en perfekt start tidligt i UEFA Europa League-gruppespillet, når de torsdag skal møde FC Midtjylland på MCH Arena.

FC Midtjylland led et 1-0-nederlag i deres indledende Europa League-gruppespilskamp mod Sturm Graz. De er uden sejr i deres sidste tre kampe i alle konkurrencer (W0 D1 L2).
Lazio vandt deres indledende Europa League-gruppespilskamp og slog Feyenoord 4-2 på hjemmebane. Matías Vecino nettede en bøjle for at lede scoringen.
Lazio topper gruppen med tre point, mens FC Midtjyllands nulpoint placerer dem på fjerdepladsen. I mellemtiden ligger Sturm Graz nummer to på tre point. Feyenoord er nummer tre på nul point.
Med en bøjle mod Feyenoord er Vecino den tidlige førende Europa League-scorer for Lazio. FC Midtjylland har endnu ikke scoret i Europa League i denne sæson.
Over fire europæiske kampe på hjemmebane i sidste sæson var Midtjylland ubesejret. Lazio havde i mellemtiden en sejr, en uafgjort og to nederlag i deres fire Europa League-kampe på udebane. FC Midtjylland har en stime på seks kampe uden sejr (W0 D2 L4) i alle turneringer. Det italienske hold er på en ubesejret stime på fem kampe på udebane (W2 D3 L0).
I deres seneste seks kampe i alle turneringer har Midtjylland vundet én, spillet to uafgjort og tabt tre. De scorede seks og indkasserede ni i den periode og scorede først i tre af de seks konkurrencer. Et flertal af deres mål (syv) kom i første halvleg, mens deres modstandere nettede tre gange i de første 45 minutter. Lazio har vundet tre, spillet to uafgjort og tabt en i deres seneste seks. De scorede 11 og indkasserede seks i løbet af den strækning og nettede først i fem af de seks. De fleste af deres mål (seks) kom i første halvleg, mens deres modstandere kun nettede en gang før pausen.