18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Seks spilforslag til weekenden d.13. og 14. April

Der lukreres især på flere af storholdene der lige har været i aktion i Champions League-kvartfinalerne og som spiller returopgør i den kommende midtuge igen.

Lørdag 14.00
Atl. Madrid – Girona
2-tal +0,5 (asian hcp), odds 1,83 hos Bet365

Under tre døgn inden den her kamp har Atl. Madrid været i vælten i CL hjemme mod Dortmund og tre dage efter den her kamp skal de spille returopgør i Tyskland. Girona er tre point foran Atl. Madrid i tabellen og har haft to ugers pause/forberedelse til den her kamp. En streg i regningen for dem er, at de må undvære faste og vigtige Martin på midtbanen pga karantæne, men ellers i stærkeste opstilling. Atletico er uden Barrios på midtbanen pga karantæne og Depay i angrebet – derudover forventer jeg de roterer/sparer spillere. Atletico har været frygtindgydende hjemme med 13-1-1 i ligaen, men specielt matchup her pga Atleticos CL.

Lørdag 15.00
Empoli – Lecce
Uafgjort, odds 3,25 hos Nor
dicbet
De to hold er henholdsvis to og tre point over nedrykning med syv runder tilbage. Lecce med over en tredjedel af deres kampe uafgjort i denne sæson. Noget lavere for Empoli med kun godt 22% af deres kampe, men mange tætte kampe og det omvendte opgør mellem de to hold tilbage i December endte 1-1. De to hold lige under nedrykningsstregen begge med svære kamp mod Napoli og AC Milan. Vigtigt for både Empoli og Lecce ikke at tabe og derfor giver pointdeling mening. Desuden forventeligt få mål i kampen, hvilket øger sandsynligheden for uafgjort.

Lørdag 15.30
Bayern München – Köln
2-tal +2 (asian hcp), odds 2,00 hos Unibet

Træner Tuchel udtalte allerede efter forrige kamp, at mesterskabet var tabt. Der havde Bayern lige tabt med 0-2 til Dortmund og weekenden efter første de 2-0 ude mod Heidenheim, men endte alligevel med at tabe 3-2. De ligger a point med Stuttgart, som er 3´er, hvilket vil sige at Bayern intet bliver 2´er eller 3´er og det gør næppe den store forskel for en klub som Bayern. For dem handler det stort set kun om CL nu. Fire dage før Köln-kampen var Bayern i London og fik 2-2 mod Arsenal. Der er returopgør i München fire dage efter Köln-kampen. Forvent at Bayern sparer/roterer spillere. Köln er næstsidst med et point op til nedrykningsplayoff og yderligere tre point op til redning. De har kun tabt én af deres seneste fire kampe. I det omvendte opgør tabte de hjemme kun 0-1 til Bayern. Det skal med at de er svækket, da topscorer Selke er ude med skade og den faste Martel på midtbanen er i karantæne. De vendte dog 0-1 til 2-1 senest hjemme mod Bochum efter Selke var udgået.

Lørdag 16.00
Man City – Luton
Begge hold scorer, odds 2,20 hos Expekt

Igen prøver jeg at lukrere på et spil, hvor det ene hold har haft CL-kvartfinale i midtugen op til og har returopgør allerede i den kommende midtuge. Manchester spillede Tirsdag aften 3-3 i Madrid mod Real og derfor er alt stadig åbent til returen. De kæmper stadig om det engelske mesterskab, så motivationen kommer ikke til at fejle noget, men de kommer med stor sandsynlighed til at rotere spillere og Luton er i den grad også motiveret, da de er lige under nedrykningsstregen, men er a point med Nottingham Forest, som er lige over stregen med en smule bedre målscore. I Lutons kampe har begge hold scoret i 25 ud af 32 kampe (78%). For Man Citys vedkommende er 20 ud af 31 kampe, hvor begge hold har scoret (64,5%). Luton har scoret i alle PL-kampe siden midten af November, undtagen mod Arsenal for 10 dage siden. Tilbage i midten af December mødtes de to hold hos Luton, hvor det endte 1-2. Et City-hold der, i PL, senest lukkede to mål ind mod Crystal Palace. Luton har en lang skadesliste, men kun Kabore er ny.

Lørdag 21.00
Cadiz – Barcelona
under 2,5 mål, odds 1,88 hos Bet365

Cadiz´ kampe snitter 2,03 mål pr. kamp, hvilket er næstlavest i La Liga, kun Mallorca med 2,00 er under. Cadiz ligger lige under nedrykningsstregen. De fyrede træner Sergio i slutningen af Januar efter 17 ligakampe i træk uden sejr. Den nye træner Pellegrino og de har hentet 10 point i 9 kampe siden han kom til og deres kampes målsnit har under hans ledelse blot været 1,67. På hjemmebane har de holdt buret rent i deres to seneste kampe, hvor den ene kamp var mod Atl. Madrid.
For Barcelona ligger denne kamp lige mellem de to PSG-kampe. Deres suveræne topscorer Lewandowski har karantæne og derudover forventer jeg de roterer. En relativt lige og målfattig kamp i vente. I liga-sammenhæng har Barcelona holdt modstanderne fra at score i de seneste fem kampe.
Det omvendte opgør i Barcelona tilbage i starten af sæsonen endte 2-0.

Søndag 16.15
Granada – Alaves
Resultat 0-0 1.h., odds 2,60 hos Unibet

Granadas kampes målsnit er på 3,00, men de har fået ny træner for to kampe siden, og med Sandoval ved roret, som den nye træner hedder har der blot været et mål hver i de to kampe, hvor han har stået i spidsen for Granada og det er ikke tilfældigt, for de spiller langt mere defensivt under ham. Begge kampe har i øvrigt stået 0-0 ved pausen. Granada er ikke rykket matematisk ned, men i praksis er de, for de har 14 point op med otte kampe tilbage, hvilket er det samme antal point som  de har fået i de 30 kampe, der er spillet indtil nu. De har tabt deres seneste fem kampe. Alavés er et af de mindst seværdige/underholdende hold i ligaen. De har syv point ned til nedrykning, så et point vil egentlig være ok. 40% af deres udekampe har stået 0-0 ved pausen og fire af deres seneste seks kampe har stået 0-0 ved pausen.