Spilforslag: 21. etape Giro d'Italia
Spil

Spilforslag: 21. etape Giro d'Italia

Giro d'Italia er afgjort. Tilbage venter 185 kilometer paradekørsel fra Torino til Milano, hvor de tilbageværende sprintere i løbet får en sidste chance for at triumfere.

Giro d’Italia – 21. etape – Giacomo Nizzolo i top3 - odds 1.50 hos Unibet

Årets Giro d’Italia slutter søndag med en paradeetape i Milano. Det er en dag for sprinterne, og alt andet end en massespurt vil være en kæmpe overraskelse.

Giacomo Nizzolo har været blandt de bedste sprintere i Giroen de seneste to år. Han er utrolig stabil, og er altid med i kampen om etapesejren. Dog har han endnu ikke præsteret at bryde forbandelsen og krydse stregen først.

Seks andenpladser er det blevet til, og det håber den hurtige italiener nu naturligvis at lave om på.

Sacha Modolo har været forrygende de seneste to massespurter, og vil blive utrolig svær at slå i Milano i dag. Hvis nogen kan gøre det, er det dog Nizzolo.

Selv hvis ikke det bliver til etapesejr på sidstedagen, bør Nizzolo ikke have problemer med at slutte i top3, hvilket med stor sandsynlighed også vil sikre ham løbets røde pointtrøje.

Dagens spilforslag leveres af bettingexpert.dk. Her kan du blandt meget andet læse om sommerens U21-EM i fodbold, hvor Danmark er blandt de otte slutrundedeltagere. Du kan også holde dig opdateret med en af sommerens andre store aktiviteter, nemlig Copa America og kampprogrammet for 2015 udgaven.