• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til CL: Holder City tæt?

Spilforslag til CL: Holder City tæt?
Foto: Getty Images

Lyon har scoret mål i 14 af de seneste 16 kampe i Champions League.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 21.00
Manchester City – Lyon
Begge hold scorer
2,08 @ Unibet

Manchester City er store favoritter i Champions League-kvartfinalen mod Lyon, der afvikles over én kamp på Estádio José Alvalade i Lissabon. Det betyder dog også, at oddsene på, at begge hold scorer stiger takket være Lyons status som outsidere.

Og selv om jeg er enig i markedets vurdering af City som favoritter, så tror jeg ikke, franskmændene er uden chancer for at score. Det gjorde Lyon jo rent faktisk i begge opgør mod Manchester City i sidste sæson, så franskmændene kan prale af at have scoret i 14 af 16 CL-kampe de sidste to sæsoner. Samtidig ser det ud til, at Memphis Depay og Memphis Depay kan genoptage det succesfulde samarbejde i offensiven lørdag i Lissabon.

Mere kritisk er situationen for Sergio Agüero, som selvsagt altid er svær at undvære for Manchester City. De lyseblå har dog en vis bredde i offensiven og kan prale af at have scoret mindst to mål i 14 af de sidste 17 kampe. Og når City samtidig ikke har holdt målet rent i en eneste af de sidste seks CL-kampe, så virker odds 2,08 på mål i begge ender altså som en fin betaling.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus