• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til CL: Mageløse Müller

Spilforslag til CL: Mageløse Müller
Foto: Getty Images

FC Barcelona har blot holdt målet rent i én af de sidste syv europæiske kampe, mens man i den hjemlige liga kun har formået at holde Espanyol, Valladolid og Alaves fra at score i de seneste måneder.

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 21.00
FC Barcelona – FC Bayern
T. Müller laver en assist
3,20 @ Unibet

Thomas Müller sætter klubrekord ved at spille sin 113. kamp i Champions League for FC Bayern, der fredag indtager rollen som favoritter i kvartfinalekampen, som afvikles over én kamp Estádio da Luz i Lissabon.

Med 22 sejre i 23 ubesejrede kampe i år har FC Bayern da også noget at have selvtilliden i, mens Thomas Müller selv kan se tilbage på scoringer i tre af de sidste fire kampe mod netop FC Barcelona.

De kampe ligger dog flere år tilbage i tiden. Og den tid har Müller brugt på at forfine evne til at skabe chancer frem for at score på dem i en grad, så han i denne sæson slog rekord med 21 assist i Bundesligaen.

Især trænerskiftet har gavnet Müller, som har præsteret syv mål og femten assist, siden Hansi Flick tog over i november.

FC Barcelona har blot holdt målet rent i én af de sidste syv europæiske kampe, mens man i den hjemlige liga kun har formået at holde Espanyol, Valladolid og Alaves fra at score i de seneste måneder. Chancerne for mål til FC Bayern er med andre ord gode, og når Unibet har lagt sig med generøse 3,20 på endnu et oplæg af Müller slår jeg til.

Bemærk dog, at Unibet – modsat visse andre bookmakere – ikke registrerer det som en assist, hvis FC Bayern scorer på et straffe begået imod Müller.

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus