• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til CL: Pæn værdi i belgiske assist-konger

Spilforslag til CL: Pæn værdi i belgiske assist-konger
Foto: Getty Images

Bet25 ligger langt over kollegaerne med odds på oplæg fra V & V.

Af Stefan Buur Hansen

Onsdag kl. 21.00
Club Brügge – Zenit
Hans Vanaken leverer assist
7,00 @ Bet25

Onsdag kl. 21.00
Club Brügge – Zenit
Ruud Vormer leverer assist
6,00 @ Bet25

Club Brügge kan sikre sig deltagelse i Europa League og holde liv i håbet om fortsat deltagelse i Champions League, hvis man gentager bedriften fra oktober, hvor man slog Zenit 2-1 på udebane.

Hjemmeholdet har ikke imponeret voldsomt i Champions League denne sæson, men plejer dog at være nogenlunde træfsikre på eget græs, mens vi skal fem år tilbage i tiden for at finde Zenits seneste clean sheet på udebane i turneringen.

Gæsterne handicappes af at være uden Dejan Lovren (karantæne) i forsvaret, mens der i defensiven også er tvivl om både Douglas Santos og Vyacheslav Karavaev foruden Magomed Ozdoev på midtbanen og topscorer Artem Dzyuba i angrebet.

Det bør øge chancerne for mål til hjemmeholdet, som normalt sætter deres lid til især to spillere, når det handler om oplæg:

Hans Vanaken er det offensive omdrejningspunkt, som har scoret fem mål og lavet fem assist i 14 ligakampe, mens han i CL endnu har sæsonens første assist til gode.

Det gælder ikke for Ruud Vormer, der assisterede det ene mål i 2-1-sejren over Zenit. Midtbaneslideren tager flertallet af dødbolde for Club Brügge, så det i denne sæson er blevet til fem assist foruden tre mål i 13 ligakampe.

Markedet ligger i 3,00-3,50 på mål af Vanaken, mens en assist belønnes med odds omkring 4,50. Det odds er nede i 3,75 på Vormer, så når Bet25 lægger sig så markant over kollegaerne på begge spil, får både Vanaken og Vormer en indsats herfra i håbet om, at belgierne får liv i offensiven mod de afbudsramte russere.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus