• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til EL: Superodds på genfødt brasilianer

Spilforslag til EL: Superodds på genfødt brasilianer
Foto: Getty Images

FC Basel er uden flere vigtige spillere mod Shakhtar.

Af Stefan Buur Hansen

Tirsdag kl. 21.00
Shakhtar Donetsk – FC Basel
Alan Patrick Lourenco scorer
8,00 @ bet365

Shakhtar krydser klinger med FC Basel i Gelsenkirchen tirsdag i en kamp, som let kan blive en underholdende affære. Jeg har ukrainerne som favoritter – og den status forstærkes af, at schweizerne må undvære både keeper Lucas Omlin, midtstopper Eray Cömert og Luca Zuffi, der normalt spiller på den centrale midtbane.

De fleste kender Junior Moraes som målkongen af Shakhtar, der også råder over farlige alternativer i form af Taison og Marlos på kanterne. Alan Patrick Lourenco er til gengæld mindre velbeskrevet i rollen som målscorer, og det ses især på odds fra bet365.

Alan Patrick har strålet i de seneste kampe som 10’er bag netop Junior Moraes, og den 29-årige brasilianer har scoret i juli mod både Dinamo Kiev og Desna i den hjemlige liga. I 3-0-sejren over Wolfsburg leverede Alan Patrick endnu en stor indsats, der vel kun blev overgået af Junior Moraes, som gjorde sig til kampens spiller med to mål til sidst.

Bookmakerne kender dog Moraes, der giver odds omkring 2,30 som målscorer. Anderledes ser det ud med Alan Patrick, som fås til 4,00-5,00 stykker flere steder. Og selv om Alan Patrick altså ikke er nogen målræv, så har det løftet hans spil at komme længere frem på banen. Jeg er derfor ikke i tvivl om den pæne værdi i den 29-årige brasser som målscorer mod et svækket FC Basel-hold til flotte odds 8,00 hos bet365.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus