• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til PL: Super-odds på assist fra Kane

Spilforslag til PL: Super-odds på assist fra Kane
Foto: Getty Images

Der er fokus på odds i den høje ende i denne weekends spilforslag til Premier League.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 16.00
Crystal Palace – Everton
X
3,40 @ Unibet

Både Crystal Palace og Everton har fået en god start på sæsonen med maksimumpoint efter de første to runder. Selvtilliden fejler derfor intet før duellen på Selhurst Park, hvor Everton ikke har optrådt som den underholdende de seneste år.

Fire af de sidste fem indbyrdes opgør er endt uafgjort (heraf tre gange med cifrene 0-0), og matchuppet her ser da også på forhånd ret lige ud. Premier League har stadig det første uafgjorte resultat til gode i 2020/21-sæsonen. Det kunne sagtens ske her til udmærkede odds 3,40.

Søndag kl. 13.00
Sheffield United – Leeds
Over 2,5 mål
2,10 @ Betfair

Leeds har vundet mange fodboldhjerter – herunder også Jürgen Klopps – efter to 4-3-kampe oven på oprykningen, mens Sheffield United stadig jagter sæsonens første mål. The Blades bør dog have gode chancer for at score imod et Leeds-hold, der har været gavmilde i defensiven, mens man også skal huske, at Sheffield United kom på tavlen i 7 af 10 hjemmekampe mod hold fra rækkens tunge ende i sidste sæson.

Imod spillet taler, at Leeds formentlig er uden skadede Pablo Hernandez, mens det taler for, at Sheffield United har John Egan i karantæne. Leeds kan næppe holde kadencen med syv mål per kamp, men i øjeblikket er holdet lynende effektivt. Odds 2,1 på, at kampen går over linjen på 2,5 mål er et godt tilbud i en voldsomt målrig start på 2020/21-sæsonen i Premier League.

Søndag kl. 15.00
Tottenham – Newcastle
Harry Kane laver assist
6,90 @ Danske Spil

Harry Kane viste helt nye sider af sit spil, da han i 5-2-sejren over Southampton nærmest agerede 10’er og strøede om sig med målfarlige afleveringer. Son var bødlen, som nåede op på fire scoringer i kampen – men til odds 2,50 (bet365) er det tvivlsom, om værdien i at spille på sydkoreaneren er særligt stor.

Jeg falder i stedet for Danske Spils tilbud om 6,90 på, at Kane atter laver en assist. Det er ikke en disciplin, som Kane har gjort det voldsomt i de foregående sæsoner, men med farlige folk omkring sig – og imod en defensivt overkommelig modstander – er chancerne bestemt til stede. Og når markedet har lagt sig på 4,00-4,50 på samme spil, så stikker det tidligere monopol altså ud med sit generøse odds.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus