• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til PL: Tomgang på St. James' Park

Spilforslag til PL: Tomgang på St. James' Park
Foto: Getty Images

To afbudsramte hold mødes søndag eftermiddag i det nordengelske.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 15.00
Newcastle - Everton
Under 2,5 mål
2,03 @ NordicBet

Skadeslisterne vokser hos både Newcastle og Everton, som i skrivende stund står til hver at skulle klare sig uden en håndfuld profiler plus det løse. Det trækker veksler på trupperne – men Newcastle sled sig ikke desto mindre til et 1-1-resultat ude mod Wolves sidst, mens to scoringer efter en halv time sænkede Everton imod Southampton.

Det er tydeligvis et handicap for The Toffees at skulle undvære Richarlison (karantæne) og tvivlsomme James, som har stået bag fem assist og fire mål til sammen. Og samtidig er der altså lang imellem de sprudlende kampe fra Newcastle, som skraber bunden for hele Premier League med et snit på 2,3 skud på mål per kamp.

Både Everton og Newcastle har været med i flere målrige kampe denne sæson. De mange fravær og begge holds let nedadgående formkurve gør dog, at jeg ser i retning af et målfattigt opgør her. Især når odds rykker på den gode side af dobbelt-op, som det er tilfældet hos NordicBet.

Søndag kl. 20.15
Tottenham – Brighton
Harry Kane leverer assist
4,30 @ Danske Spil

Der gives ingen point for originaliteten i dette spilforslag, som har været bragt her i spalterne flere gange over de seneste uger. Begrundelsen er den helt simple, at Harry Kane bare fortsætter med at lægge op til mål på stribe. Ja, faktisk har Kane med sine otte assists i sæsonens seks første kampe lagt op til lige så mange mål som i de tre foregående sæsoner til sammen.

Alt godt får en ende. Men det kan ikke benægtes, at Tottenham har gode chancer for i det hele taget at komme på tavlen hjemme imod et Brighton-hold, som blot har holdt målet rent i fire af de sidste 19 udekampe. Harry Kane fik endnu en gang begrænset med spilletid i torsdagens Europa League-kamp, hvorfor han må forventes at starte inde her.

Det gør Brightons vigtige stopper, Lewis Dunk, til gengæld ikke, da han afsoner karantæne. Det mindsker ikke chancerne for mål fra Tottenham. Og selv om spilforslaget er set før, så ligner odds 4,30 altså solid værdi på nok et måloplæg fra Europas største assistkonge lige nu.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus