• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til PL: West Ham undgår øretæve

Spilforslag til PL: West Ham undgår øretæve
Foto: Getty Images

Manchester City deler sjældent store lussinger ud hjemme imod hold fra top 6.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 13.30
Man. City – West Ham
2 (AHC +1,5)
2,29 @ NordicBet

Manchester City fører Premier League med 10 point ned til bysbørnene fra United, holdet har vundet de sidste 20 kampe i alle turneringer og så kan manager Pep Guardiola formentlig starte med en profil som Kevin De Bruyne her, efter profilen fik et hvil midt på ugen.

Hvorfor så spille på West Ham? Det korte svar er: på grund af værdien. For selv om City er klare favoritter, foregår kampen jo på græsset over 90 minutter – 11 mand mod 11 mand. Og så er West Ham heller ikke selv så dårligt kørende med 7 sejre i de sidste 9 kampe.

Spillet her handler om, at West Ham enten vinder, spiller uafgjort eller taber med et enkelt mål. Et af de tre udfald har været tilfældet i 8 af 10 West Ham-udekampe mod hold fra top 6 de sidste to sæsoner. Og på den anden side har City altså kun vundet 4 af 8 hjemmekampe mod top 6-hold i samme periode – heraf kun i to tilfælde med mere end ét mål.

Lørdag kl. 16.00
West Bromwich – Brighton
X
3,50 @ NordicBet

West Bromwich har spillet tre af de sidste fem kampe uafgjort, selv om The Baggies i tre af tilfældene stod over for hold, der ligeledes befinder sig i den nederste fjerdedel af rækken. Chancen for overlevelse svinder derfor ind, men håbet lever selvsagt endnu.

Brighton hører også til i rækkens tungeste ende, og ligner som sådan ingen uoverkommelig modstander. Gæsterne har taget tre imponerende 1-0-sejre i år mod henholdsvis Leeds, Tottenham og Liverpool – men så sent som mandag tabte The Seagulls så hjemme til Crystal Palace.

Brighton er favoritter her, men de uskarpe gæster skal ikke regne med at slippe fra The Hawthorns uden kamp. Hjemmeholdet har trods alt delt med Fulham og Manchester United i de sidste to hjemmekampe, mens to af fire hjemmekampe mod bottom six-hold er endt uafgjort. Det samme gælder for Brightons to udekampe mod samme modstandertype, så odds 3,50 på X’et virker tillokkende.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus