• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Newcastle flyver videre

Spilforslag til Premier League: Newcastle flyver videre
Foto: Getty Images

Vi er klar med spilforslag til weekendens Premier League-kampe.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 13.30
Everton – West Bromwich
Begge hold scorer ikke
1,94 @ NordicBet

Everton imponerede i premiererunden, hvor det var tydeligt, at Carlo Ancelottis idéer har fået bedre tid til at rodfæste sig. Offensiven skal dog stadig bruge for mange chancer per scoring, og det kan være et problem på sigt i duellerne mod de hold, der ikke giver meget fra sig.

Det er formentlig også West Broms dagsorden til kampen efter en tandløs premierekamp mod Leicester. The Baggie skabte næste ingenting – og det virker sandsynligt, at kampbilledet bliver det samme imod en modstander af stort set samme kaliber.

Everton er klare favoritter, mens West Bromwich får det svært. Oprykkerne imponerede ikke i første runde, og med mindre Callum Robinson & Co. i front viser usete sider af talentet, får The Baggies svært ved at komme på tavlen. Odds 1,94 på, at begge hold ikke scorer lørdag er overraskende godt højt.

Søndag kl. 15.00
Newcastle – Brighton
1
2,80 @ Unibet

Newcastle fik en stærk start på sæsonen med 2-0-sejren over West Ham, hvor to af sommerens nyindkøb (Callum Wilson og Jeff Hendrick) kom på tavlen. Det har pustet til optimismen i en klub, hvor store transfers ellers ikke har været normalen under Mike Ashleys ejerskab.

Nu gælder det så en hjemmekamp mod Brighton, som blot vandt fire udekampe i sidste sæson. Brighton tabte som ventet med 1-3 i premierekampen mod Chelsea i en kamp, hvor forsvaret så mere skrøbeligt ud end normalt, mens både Adam Lallana og Ben White udgik med skader, så de her er tvivlsomme.

Det er farligt at lægge for meget i resultaterne fra første runde, og Newcastle er om nogen et hold, der har svært ved at indfri forventningerne. The Magpies landede dog 6-1-2 som udbytte af hjemmekampene mod hold fra rækkens nedre halvdel i sidste sæson, mens Brighton kom ud med 3-1-5 fra samme scenarie på udebane. Jeg tager derfor chancen med et spil det på forstærkede hjemmehold til 2,80.

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus