Spilforslag til SL: Formsvage hold mødes i Lyngby
Foto: Jan Christensen / Getty Images
Spil

Spilforslag til SL: Formsvage hold mødes i Lyngby

Og så bør AGF stå med gode chancer for at slå et ineffektivt AaB-hold.

Søndag kl. 14.00
Lyngby – Vejle
Under 2,5 mål
2,23 @ Unibet

Det er ofte målrigt, når de to hold spiller – men det har på det seneste især været på grund af mål fra modstanderholdene. Lyngby har scoret to mål i de sidste fire hjemmekampe, mens Vejle har scoret et enkelt mål i fire af de sidste fem udekampe.

Jeg forstår godt, at markedet forventer en målrig kamp her, for der kan sagtens være et psykologisk aspekt i at give den gas i den sidste kamp før julepausen. Men nøgternt set er hverken Lyngby eller Vejle altså særligt skarpe lige nu. Og så virker odds 2,23 på, at vi maksimalt får to scoringer som den fornuftige investering.

Søndag kl. 16.00
AGF – AaB
1
2,12 @ Unibet

Det var næsten for meget af det gode, da AGF og AaB krydsede klinger fire gange på en måneds tid i juni og juli. Kampene endte overvejende ud til AaB’s fordel, men siden da har AGF klaret sig bedst med en høst på 1,82 point per kamp (AaB: 1,63). AGF er da også fortsat med i pokalturneringen, mens AaB røg ud til B.93 – og så har i øvrigt også skiftet træner siden sidst.

Peter Feher er dog ikke lykkes med at løse det grundlæggende problem for AaB, som har utroligt svært ved at omsætte chancer til mål. Tendensen bliver ikke mindre tydelig over for AGF, som har scoret 23 mål mod AaB’s 15, selv om begge hold har haft præcis det samme antal skud på mål.

De to hold spillede 1-1 i oktober, og dermed har AaB ikke tabt de sidste fire kampe mod AGF. Den store forskel på holdene er dog som nævnt skarpheden, og det bliver ikke mindre udtalt af, at AaB ikke har fået tvivlsomme Lucas Andersen i gear siden pokalfinale-nederlaget i juli. AGF har vundet fem af de sidste syv hjemmekampe og bør have mere end 50 procent chance for at slå AaB i den sidste kamp før juleferien.