• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til SL: Krisen kradser i Aalborg

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

AaB ligner et hold i krise efter 1-2-nederlaget til AC Horsens, som ikke havde scoret et eneste mål i 2021 før mødet med nordjyderne.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 18.00
FC Nordsjælland – AC Horsens
1
2,03 @ Nordicbet

AC Horsens fik en gevaldig oprejsning med 2-1-sejren over AaB, som var ved at komme i fare mod kampens slutning, før Nicolai Brock-Madsen dukkede op med det forløsende sejrsmål. AC Horsens fik dermed slettet det pinlige nul ud for antallet af scorede mål – men holdet virker stadig ikke ligefrem skræmmende offensivt.

Forskellen på AC Horsens og søndagens modstander fra FC Nordsjælland er stor. Men selv om hjemmeholdet vil være under pres på alle dødbolde, så har de trods alt flere strenge at spille på end gæsterne. Det plejer også at komme til udtryk på kunstgræsset i Farum, hvor FC Nordsjælland har vundet seks af de sidste syv kampe.

Senest vandt FC Nordsjælland med 6-0 over AC Horsens. Dengang gav Tigrene i gennemsnit odds 1,60 på markedet, så til odds 2,03 på 1-tallet takker jeg altså ja, selv om AC Horsens rejser mod øst med en sjælden sejr i bagagen.

Mandag kl. 19.00
AaB – SønderjyskE
X2
1,78 @ Unibet

AaB ligner et hold i krise efter 1-2-nederlaget til AC Horsens, som ikke havde scoret et eneste mål i 2021 før mødet med nordjyderne. Nordjyderne virker fortsat rådvilde i offensiven, mens defensiven igen var belastet af personlige fejl og en demotiverende scoring imod i den absolutte overtid.

Ulykkerne startede reelt med nederlaget i pokalfinalen, hvor anfører og profil Lucas Andersen måtte udgå med den skade, der stadig plager ham. Modstanderholdet dengang var SønderjyskE, som gentog pokaltriumfen ved at slå AaB med 3-1 i slutningen af september.

SønderjyskE spillede torsdag 1-1 mod OB. Og som tingene står nu, er det svært at se, hvorfor AaB skulle være klare favoritter imod et SønderjyskE-hold, der kun har tabt til Vejle foruden holdene fra top 4 på udebane i denne sæson. AaB har blot vundet to af de sidste otte hjemmekampe, så odds 1,78 på X2 ligner en overbetaling.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus