• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til SL: Topscoreren mangler i Odense

Foto: Jan Christensen/Getty Images

SønderjyskE topper tabellen, selv om man ligger langt nede i statistikkerne over ellers normalt vigtige parametre som skabte chancer og skud på mål.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 14.00
AaB – FC Nordsjælland
X2
1,83 @ NordicBet

AaB bliver ofte gjort til for store favoritter på hjemmebanen i Aalborg, hvor man trods alt kun har vundet halvdelen af 12 kampe i 2020, mens det er blevet til 13 sejre i de sidste to års 32 hjemmekampe. Og meget bedre ser det ikke ud, hvis vi ser alene på kampene mod hold fra Top 6: her vandt AaB i sidste sæson kun fire af ti kampe – herunder to mod Brøndby, der altid får det bedste frem i AaB-spillerne.

Lørdag venter så en kamp imod FC Nordsjælland, som retfærdigvis heller ikke har for vane at imponere på udebane mod de andre hold fra top 6. Undtagelsen er dog netop AaB, som man i sidste sæson slog to gange i Aalborg med de samlede cifre 7-1, så AaB nu kun har vundet én af de sidste 11 kampe mod Tigrene fra Farum.

AaB har haft flere spillere ude på landsholdsopgaver, hvilket kan trække både op og ned. Midlertidig træner Peter Feher har tilført holdet ny energi, men på bundlinjen står stadig et opgør, der er langt mere jævnt, end hvad odds tilsiger. 1,83 på, at AaB heller ikke lørdag får en sjælden sejr over FC Nordsjælland er godkendt.

Søndag kl. 14.00
OB – SønderjyskE
Under 2,5 mål
1,95 @ bet365

SønderjyskE topper tabellen, selv om man ligger langt nede i statistikkerne over ellers normalt vigtige parametre som skabte chancer og skud på mål. Har sønderjyderne så spillet over evne? Nej. Men det har været skarpe. Og det har ikke mindst været på grund af topscorer Haji Wright, som man desværre må undvære til en skade i søndagens kamp mod OB.

Det er et vægtigt argument for spillet på, at der kommer under tre mål på Nature Energy Park, hvor tre af sæsonens første fire kampe er gået under linjen. OB ligger da også i den nederste tredjedel i statistikkerne over både xGoals, afslutninger på mål og skabte chancer.

De seneste fem indbyrdes opgør mellem holdene har til sammen indeholdt seks scoringer og er alle gået under linjen på 2,5 mål. Det virker ikke helt usandsynligt igen, når holdenes vel nok farligste mand ikke kommer på banen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020