• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til SL: Underholdningen er i højsædet

Foto: Mark Runnacles / Getty Images

Samtlige af onsdagens spilforslag til Superligaen tilhører underholdningskategorien med tårnhøje odds.

Af Stefan Buur Hansen

Onsdag kl. 18.00
AGF – FC Nordsjælland
Patrick Mortensen scorer på hovedstød og straffespark
30,00 @ Danske Spil

Patrick Mortensen viser klassen med to scoringer i AGF’s dramatiske 3-3-kamp mod FC København søndag. 31-årige Mortensen er dermed oppe på 11 scoringer i denne sæson – heraf tre på hovedstød og tre på straffespark.

Onsdag aften gælder det så en kamp imod FC Nordsjælland, som også deltog i en underholdende kamp søndag, hvor man spillede 2-2 mod AaB. Her måtte Farum-holdet se sæsonens tre straffespark dømt imod sig – og hvorfor skulle det ikke kunne ske i Århus, hvor AGF allerede har fået to straffespark i denne sæson?

Kun Lyngby vinder færre dueller i luften end FC Nordsjælland, så når Danske Spil giver odds 30,00 på, at Mortensen både scorer på straffespark og med hovedet, er det værd at smide en lille underholdningsmønt efter topscoreren.

Onsdag kl. 18.00
AC Horsens – AaB
Rufo scorer og laver assist
38,00 @ Danske Spil

To hold i krise krydser klinger, når AC Horsens (1 sejr i de sidste 20 kampe) tager imod AaB, der blot har vundet én af de sidste 10 kampe. Værterne er dog ved at få styr på defensiven, mens gæsterne i den seneste kamp mod FC Nordsjælland leverede en godkendt indsats offensivt.

AaB-træner Marti Cifuentes har rystet posen i det nordjyske. Nytilkomne Rufo ligner dog en spiller, der nyder landsmandens tillid – og kun en tvivlsom offsidekendelse på Kasper Kusk afholdt spanieren fra at score i Farum.

Her viste Rufo klassen i luften, mens han tidligere i kampen viste sig fra sin uselviske side ved at spille Hannesbo fri til en afslutning. Det gentog sig mod kampens slutning, hvor kun en stor redning fra Peter Vindahl Jensen forhindrede en assist fra Rufo. Odds 38,00 på, at spanieren både scorer og assisterer et mål imod hårdt ramte AC Horsens er et skud værd.

Onsdag kl. 18.00
FC København – Vejle
Rasmus Falk scorer og laver assist
21,00 @ Danske Spil

Rasmus Falk har vist fint spillehumør i de seneste kampe med et mål (mod AaB) og en assist (mod AGF) som det håndgribelige output af kampene i år. Onsdag gælder det så en kamp mod Vejle, som bare har vundet én af de sidste 12 kampe.

Falk leverer traditionelt én kamp per sæson, hvor han både scorer mål og har næst sidste fod på en scoring. Det kunne meget vel ske onsdag imod de formsvage jyder, som har indkasseret mindst to mål i fem af de sidste seks udekampe mod hold fra top 6.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus