• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til SL: Vender lykken for Randers?

Spilforslag til SL: Vender lykken for Randers?
Foto: Getty Images

Kronjyderne har ikke haft heldet med sig i sæsonens første fem kampe.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 14.00
AC Horsens – FC Nordsjælland
2
2,04 @ Unibet

Trænerskiftet fra Bo Henriksen til Jonas Dal har ikke været en succes for AC Horsens, der har scoret færrest og indkasseret flest mål, mens man kun undergås af Lyngby, når det handler om skabte chancer og skud på mål. Søndag gælder det så et opgør imod FC Nordsjælland, som AC Horsens ikke har slået på hjemmebane i de sidste 10 forsøg – eller siden 2-0-sejren i april 2008.

FC Nordsjælland rejser til Horsens med et klart krav om at vinde, hvis man skal holde snor i top 6. Tigrene fra Farum er sjældent skræmmende på fremmede baner, men man plejer dog at tage de fleste pligtsejre mod lavere rangerende hold.

AC Horsens skulle aldrig afskrives under Bo Henriksen. Den magi synes at være borte. Det samme er Bjarke Jacobsen, der afsoner karantæne efter endnu en udvisning, mens Michael Lumb er stærkt tvivlsom på grund af corona. Det styrker bestemt ikke chancerne for hjemmeholdet, så selv om flere indbyrdes kamp i Horsens er endt uden vinder, går jeg efter det rene 2-tal her til pæne odds 2,04.

Søndag kl. 16.00
Randers FC – SønderjyskE
1
2,21 @ NordicBet

Randers FC har ikke helt fået løn som fortjent efter de første fem kampe af sæsonen, hvor kronjyderne har spillet til mere end til høsten på fire point. Mandag blev Randers så ligefrem snydt for en scoring, og det kan Randers FC sådan set kun revanchere ved at tage sæsonens første sejr siden premierekampen mod AC Horsens.

Let bliver det ikke. SønderjyskE er startet godt, og man begynder at se konturerne til, hvad Glen Riddersholm projekt i klubben går ud på. SønderjyskE kan dog heller ikke sige sig fri for at have haft lidt medvind i de første fem kampe – den slags har det med at udjævne sig over tid.

Randers FC er notorisk svage imod rækkens tophold. Til står man med 13-4-3 på hjemmebane mod hold fra rækkens tunge ende under Thomas Thomasberg, mens SønderjyskE omvendt blot har vundet to af 11 udekampe mod rækkens midterhold under Glen Riddersholm. Odds 2,21 på, at lykken vender for Randers er købt.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus