• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Spiltips Champions League: Finalebrag i Lissabon!

Foto: Getty Images

Der spilles finale i Champions League i denne lørdag aften, og vi tager til Lissabon, hvor Manchester City skal op imod Chelsea

Af Jacob Hansen

Lørdag 21.00
Manchester City - Chelsea
Lissabon

Under 1.5 forseelser imod Kevin De Bruyne
Odds 2.02 @bet

Der er begået syv forseelser imod Kevin De Bruyne i denne sæson i Champions League. Han har været med i to kampe mod Chelsea i denne sæson.

I begge blev der begået én forseelse imod ham.

FIND OGSÅ BUNKEVIS AF SPILFORSLAG TIL CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN HER

Manchester City - Chelsea
Assist af Kevin de Bruyne
Odds 3.50 @bet365

Kevin de Bruyne er den eneste spiller på de to klubbers trupper tilsammen, som går ind til finalen med fire assists på samvittigheden i Champions League i denne sæson. På syv kampe. Det er et godkendt gennemsnit.

Jorginho første Chelsea-målscorer
Odds 8.50 @bet365

Jajaja, jeg ved det, det kan se skørt ud på papiret med Jorginho som første målscorer for Chelsea, så hold indsatserne lave, ok? Hvis du altså lader dig overtale.

Han sluttede altså som sæsonens topscorer for Chelsea i Premier League! Jep, og hvorfor gjorde han det? Fordi han scorede på syv straffespark. Er det helt umuligt, at der bliver dømt straffe lørdag?

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG LIGE HER

City under 1.5 offsides
Odds 1.65 @Unibet

De har stået overfor hinanden tre gange i denne sæson. To gange i ligaen og så i semifinalen i FA Cup. Manchester City er sammenlagt løbet offside én gang i disse tre kampe. Jep. Èn gang på tre kampe. Her satser vi på, at de holder sig til én offside i bare én kamp.

Pulisic over 1.5 forseelser imod
Odds 1.50 @Nordicbet

Pulisic er suverænt den spiller, fra de to tilbageværende klubber i Champions League, der er begået flest frispark imod. 22 i alt er han noteret for på www.uefa.com. Det er ni mere end dén spiller, der er begået næstflest imod.

Læg dertil, at af de 14 spillere i de to trupper, der er begået flest frispark imod, er han uden konkurrence også den med mindst spilletid. Af disse 14 er han ene om ikke at have spillet over 400 minutter sammenlagt i turneringen.

Han spillede ikke fra start, da de to klubber mødte hinanden i FA Cup-semifinalen, men han startede inde i begge ligakampe. I begge blev der begået tre forseelser imod ham.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020