• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Tipsbladets Big 9 spilklub: Premier League tilbage

Foto: Getty Images

Efter en weekend med FA Cup er Premier League tilbage på Big 9 kuponen i den kommende weekend og krydret med spansk og italiensk er der ni spændende kampe at kaste sig over

Af Jacob Hansen

Der var ikke mange basører til investorerne på Big 9-kuponen sidste weekend.

Eller rettere. Der var gode basører til dem, der havde luret de mange overraskelser.

Dem var der tilpas mange af til, at der ikke var gevinst til ni rigtige.

Det skal vi forsøge at lave om på i den kommende weekend, og der er atter åbnet for køb af andele i Tipsbladets spilklub.

Du kan komme med på kuponen lige HER.

Herunder kan du se tankerne bag mit bud på den kommende kupon.

Brighton – Liverpool  1x2 + over 2.5 mål

Roberto De Zerbi debuterede som Brighton-manager med 3-3 mod Liverpool på Anfield. Klubbens seneste syv ligakampe har set en lignende strøm af mål. 32 mål blev der scoret i de syv kampe! I alle syv scorede begge hold. Liverpool har spillet fem kampe efter VM-pausen.

I alle fem var der mindst tre mål og scoringer af begge hold. Det er vanskeligt at argumentere for en målfattig kamp på lørdag mellem disse to. Hvem der så vinder, tør jeg ikke byde ind på. Liverpool er ”there for the taking” i øjeblikket, og med så skrøbelige defensiver kan alt ske.

Brentford – Bournemouth  1 + over/under 2.5 mål

Det begynder muligvis at ærgre Bournemouth, at de ikke kan møde Everton hver uge. De tabte ni af deres seneste 11 kampe og vandt to. Begge sejre var mod Everton. De tabte også deres seneste tre besøg hos Brentford. Har man gysser nok til ubegrænsede garderinger, kan man tage krydset med, men det er vanskeligt at argumentere for Bournemouth. Om så det går over eller under er noget mere debattér-bart.

Wolves – West Ham  1x2 + under 2.5 mål

Disse to har ikke spillet uafgjort i deres seneste 11 møder, så måske skulle man overveje at udelade krydset, hvis der skal spares lidt på garderingerne. Det er dog en afsindig vigtig kamp for begge i bunden af tabellen, som kan blive meget dyr at tabe. Derfor er helgardering efter min mening at foretrække.

Det er blandet, hvad både West Ham og Wolves præsterer med hensyn til mål-rige eller -fattige kampe i øjeblikket, men ni af de seneste 12 dueller havde højst to scoringer. Når kampens vigtighed lægges oven i, hælder jeg mest til højst to scoringer.

Nottingham Forest – Leicester 1x + over/under 2.5 mål

Da Nottingham Forest i oktober havde tabt fem kampe i træk, havde de taget imod med kyshånd, hvis man havde tilbudt dem, at de efter 19 kampe kunne ligge nummer 13. Det kan de komme til, hvis de banker Leicester og siger noget om de fremskridt, de har gjort.

Leicester synes til gengæld at være gået tilbage i VM-pausen, og har genåbnet turneringen med tre nederlag i træk. De har tabt til både Fulham og Bournemouth. De to andre oprykkere. Jeg tager chancen og udelader to-tallet, men garderer, hvad antallet af mål angår.

Everton – Southampton  wildcard

Evertons eneste point i de seneste fem ligakampe kom mod Manchester City. Det kan man blive helt rundtosset af at tænke på. Det er en lige så vigtig kamp, som Wolverhampton mod West Ham, og det er svært at nære megen tiltro til nogen af parterne. Derfor anvendes mit wildcard her.

Lecce – AC Milan  X2 + over/under 2.5 mål

Lecce vandt kun én af deres seneste 21 dueller mod Milan, og næste sejr bør ikke komme lørdag. Inter og Juventus, tabellens nummer to og fire, har vundet hos Lecce i denne sæson. Så skal Milan også helst tage tre point, men jeg føler mig ikke helt tryg nok ved dem til at udelade krydset. Og mål? Gardering.

Inter – Verona  1 + over/under 2.5 mål

Verona er en af de modstandere, som Inter bare nyder at møde. Og det stik modsatte gælder for Verona. De vandt ikke én eneste af de foregående 23 dueller mod Inter. De tabte til gengæld 19. Heraf 11 af 12 udekampe. Et oplagt sted at spare på garderinger. Jeg er mere i tvivl om antallet af mål og vælger gardering.

Osasuna – Mallorca  1x2 + over/under 2.5 mål

Havde jeg ikke smidt mit wildcard efter Everton mod Southampton, havde jeg placeret det her. Osasuna er som regel stærke hjemme, men Mallorca hiver fra tid til anden nogle flotte resultater op af posen. Også på udebane, så det er ikke en kamp, der skal røres med andet end helgardering på fuld plade.

Real Sociedad – Athletic Bilbao 1X + under 2.5 mål

Der var ingen af Real Sociedads seneste fem hjemmekampe, som havde mere end to scoringer, og risikovilligheden bliver ikke større mod ærkerivalerne. De tabte 4-0 i den seneste duel mod Bilbao, på udebane, og det skal under ingen omstændigheder gentages.

De skal ikke tabe to i træk og de skal slet ikke følge førnævnte øretæve op med nederlag på hjemmebane. Bilbao er uden sejr i fem udekampe og har kun vundet udekampe mod hold under nedrykningsstregen i denne sæson. Krydsgardering må være nok og så satses på forsigtig kamp.

BEMÆRK: kuponen er kun foreløbig og ændringer kan forekomme inden de endelige tegn afgives.