• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Claus Juncker

Trav: Staldkammerater kæmper om DM-sejr

Trav: Staldkammerater kæmper om DM-sejr
Foto: Burt Seeger

Der er en DM-titel på spil, når staldkammeraterne Slide So Easy og Tycoon Conway Hall søndag krydser klinger i Mesterskab for Danmark.

Af Claus Juncker

Meget peger på en imponerende syvende mesterskabssejr i træk til travtræner Flemming Jensen, når der søndag afvikles DM på Charlottenlund Travbane. Han er således manden bag løbets to helt store favoritter, Slide So Easy og Tycoon Conway Hall.

Flemming Jensen sidder selv i sulkyen bag den forsvarende danske mester, Slide So Easy, der sidste år vandt sølv i det uofficielle VM i USA. Linerne til Tycoon Conway Hall overlades til kollega Jeppe Juel.

Det er før set, at to store favoritter kører så hårdt på hinanden, at der åbnes op for en helt tredje. Det kan også ske i søndagens DM-løb, hvor staldkørsel ikke er et tema.

- Jeg har ingen idé om Jeppes taktikvalg og spørger heller ikke ind til det. Vi kører hver vores løb og han har helt frie hænder, siger Flemming Jensen forud for DM-løbet.

Flemming Jensen ser de to topheste som meget jævnbyrdige og har svært ved at pege på en favorit.

- Jeg tror at Jeppe kan tage føringen med Tycoon, hvis han ønsker det. Og så kan det blive Slide, der skal gøre det grove arbejde. Omvendt er de sidste 300 meter til Slides fordel. Havde distancen været kortere, er jeg ikke i tvivl om, at Tycoon var den bedste chance, forklarer Flemming Jensen.

Søndagens løb på Charlottenlund Travbane indledes kl. 14.00, mens Mesterskab for Danmark afvikles kl. 16.06.

Grundet Corona-restriktioner er tilskuerantallet begrænset til ca. 350, men løbene streames live på såvel derby25.dk som fasttrackracing.dk.

derby25.dk kan man også spille til løbene.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus