Podcast: Kan Pulis og West Bromwich Albion sikre sig europæisk deltagelse?
Generelle

Podcast: Kan Pulis og West Bromwich Albion sikre sig europæisk deltagelse?

Med kun ét nederlag til holdene under top 7 har West Bromwich Albion kurs mod Europa League på baggrund af et lille budget og gammeldags dyder. De Falske 9'ere vender hele 25. runde i Premier League i ugens podcast

Mens holdene i bunden har succes med at hente unge managers ind, er en af ligaens mest rutinerede af slagsen ved at skabe en stille sensation i den anden ende af tabellen. I anden spillerunde tabte Tony Pulis' tropper til Everton, og siden har de ikke måtte gå pointløse fra banen, når de har mødt hold under top 7 i tabellen.

Er West Bromwich virkelig på vej i Europa League? Hvordan hulen kan det gå for sig? Og hvad kommer Pulis til at købe til konen Debby i Tax Free-shoppen for alle sine frequent flyer-point, når han skal på udebanetur til Georgien og Tyrkiet?

Det er nogle af de spørgsmål, vi kigger nærmere på i ugens afsnit af De Falske 9'ere, hvor vi også vender Liverpools første ligasejr i 2017. Hvorfor er det, at Klopps tropper har det så meget lettere, når de møder toprivalerne? Og hvorfor valgte Mauricio Pochettino dog at lægge op til 'hvem kommer først'-konkurrence mellem Ben Davies og Sadio Mané, som han kender så udmærket fra deres fælles tid i Southampton?

I bunden af rækken sikrede Swansea sin endnu tre livsvigtige point i nedrykningsræset mod de direkte dumpekonkurrenter og forsvarende mestre fra Leicester. Hvad dælen har Paul Clement puttet i drikkedunkene i Wales? Og er Alfie Mawson virkelig bedre end Wayne Rooney?

Vi forsøger efter bedste evne at svare på ovenstående spørgsmål, kommer med en grundig status på Mourinhos Manchester United-projekt, synger skønsang og meget, meget mere i denne uges podcast, som du finder LIGE HER, i iTunes eller via din foretrukne podcastudbyder.

-------

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold.