Podcast: Må en Manchester United-manager nøjes med at ødelægge kampe?
Generelle

Podcast: Må en Manchester United-manager nøjes med at ødelægge kampe?

På Anfield lykkedes det José Mourinho at gøre tilskuerne stille og at få et point med hjem - på Stamford Bridge satte Antonio Conte en stopper for begge missioner.

Hvilken uge i Premier League - især hvis man har sympatien hos Liverpool eller Chelsea.

Mens konkurrenterne til topplaceringerne i form af Tottenham, Arsenal og Manchester City led pointtab til på papiret overkommelige modstandere efter at have været i aktion i midtugen, fik Klopps og Contes tropper med friske ben fuld gevinst mod henholdsvis West Bromwich og Manchester United.

Findes de ofte omtalte 'europæiske tømmermænd', hvorfor er de lige så uundgåelige som de rigtige af slagsen efter en tequila-brandert, og kan de koste mesterskabet?

Det kigger De Falske 9'ere nærmere på i denne uges podcast, hvor der også stilles skarpt på José Mourinhos smertefulde retur til den gamle hjemmebane Stamford Bridge. Er det holdbart som manager for The Reds Devils to gange i streg at sende sit hold på banen med en mission om at undgå at tabe? Har portugiseren spillermateriale til mere?

Få svar på disse spørgsmål og mange, mange flere i dene uges udgave, som du finder LIGE HER.

---

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller hos din faste podcastudbyder.