Podcast: Tottenham kunne heller ikke denne gang
Generelle

Podcast: Tottenham kunne heller ikke denne gang

Spurs var på jagt efter oprejsning for sidste sæson besøg hos Chelsea, hvor de oplevede en regulær nedsmeltning. Heller ikke i denne omgang kunne Tottenham overkomme deres bysbørn, og de måtte trave på trætte Europa-ben hjem med et nederlag.

Chelsea må være som den irriterende sten i skoen for Tottenham, der ikke har mange glade minder fra Stamford Bridge. Samme opgør i sidste sæson er blevet udråbt som kampen hvor Spurs mistede det hele. Både titelchancer, 2. plads og besindelsen.

Så nu var hævnens time kommet. Men i denne sæson har Tottenham skulle spille Champions League, imens Chelsea nyder godt af et noget luftigere kampprogram. Eller gør det? Det tager vi et kig på, og ser om der kunne ligge andre årsager til baggrund for Chelsea-sejren.

Vi ser desuden nærmere på det uhyggeligt ringe forsvarsspil imellem Swansea og Crystal Palace, hvordan Ronald Koeman og hans Everton klarede sig hos sine gamle venner i Southampton, og hvorfor Manchester United endnu engang måtte gå frustreret i seng oven på endnu en Old Trafford skuffelse.

Sidst men ikke mindst, så flager vi med det regnbuefarvet flag, og snakke ikke-politik i fodboldens verden i denne uges podcast, som du finder LIGE HER.

-----

De Falske 9'ere leverer ugentlig podcast fra og om Premier League - perfekt for dig, der har fra mini til massiv interesse for engelsk fodbold. Find den lige her på tipsbladet.dk, iTunes eller hos din faste podcastudbyder