Tonsser-jul: U/19-bomberen buldrer mål ind
Foto: Tonsser.com
Generelle

Tonsser-jul: U/19-bomberen buldrer mål ind

Hver dag i december præsenterer Tonsser-jul en af dansk fodbolds spændende talenter.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

2. December 2014:


★ Rasmus Madsen

★ Striker, Spangsbjerg IF

★ 19 mål i efteråret

Tjek dagens kalender-profil på tonsser.com


Rasmus Madsen:
I sommer blev han jysk mester med Spangsbjerg IF efter en flot 3-1 sejr over AaB i finalen - og selvom han og holdet måtte nøjes med en andenplads efter Esbjerg fB i 11M Vest Pulje 303, kan man vist også roligt kalde efteråret for en succes for Rasmus Madsen.

Den 17-årige angriber har buldret mål ind på stribe i U/19 og er med sin målfarlighed og power, en spiller som klubberne i det sydlige Jylland bør holde øje med den kommende tid.

Selvom der er stykke fra mesterrækken til division og liga, kunne Rasmus sagtens være et bud på et talent, der springer et led eller to over.

Kan I huske Henrik Dalsgaard spørger vi bare? 

 Foto: Tonsser.com