Fischer på tavlen i Ajax-avancement
Benelux

Viktor Fischer var med til at sørge for, at Ajax nu er i den hollandske pokalsemifinale.

Viktor Fischer nyder sin fodboldtilværelse i øjeblikket. Danskerne var igen i aktion for Ajax, der hjemme tog imod Feyenoord i kvartfinalerne i den hollandske pokalturnering.

Men det var gæsterne, der kom i front, da Jean-Paul Boëtius bragte udeholdet foran allerede efter syv minutters spil. Ajax og Fischer skulle dog komme igen oven på chokstarten.

Med ti minutter tilbage af første halvleg blev Viktor Fischer sendt af sted i dybden og chippede først bolden over en fremadstormende Feyenoord-keeper, og så manglede han blot at putte bolden i kassen. Men helt let var det ikke. Flere gange forsøgte han, men fik bolden retur i en besynderlig omgang ping-pong. I sidste ende lykkedes det dog lidt heldigt for ham at bringe balance i regnskabet til 1-1.

Og med mål af Bojan og Thulani Sereo vendte Ajax kampen til slutresultatet 3-1. Dermed er Ajax, Viktor Fischer og resten af danskerne at finde i den hollandske pokalsemifinale.