Dansker så rødt i Tyskland

Duisburgs Kristoffer Andersen fik rødt kort, da hans klub tabte 2-0 ude til Augsburg, og dermed har mere end svært ved at nå oprykning fra 2. Bundesliga. Søren Larsen spillede 72 minutter.

De to danskere var med fra start i kampen mod oprykningskonkurrenterne fra Augsburg, som inden kampen var fem point foran danskerklubben.

Hjemmeholdet var uden Nando Rafael i startopstillingen, og hans afløsere bragte sig selv i fokus. Efter en halv time scorede Stephan Hain nemlig til 1-0.

I anden halveg var ligatopscorer Michael Thurk på spil, og det nødsagede Kristoffer Andersen til at begå frispark på kanten af feltet. Uheldigt for Andersen havde han blot syv minutter før fået en advarsel - også for en tackling på Thurk - og derfor fik dansk-belgieren marchordre.

En mand i overtal cruisede Augsburg sejren hjem. De nåede endda at fordoble føringen på scoring af Ibrahimi Traore.

Med fire runder tilbage har Nando Rafaels hold nu otte point ned til Fortuna Düsseldorf på fjerdepladsen, mens St. Pauli og Kaiserslautern er henholdsvis et og fem point foran aftenens sejrende sydtyskere.