Delaney tilbage i pointdeler

Thomas Delaney var her til aften tilbage hos Werder Bremen, som fik point mod Leverkusen.

Thomas Delaney var i dag tilbage for sin tyske klub, da han fik en lille halv time på banen for Werder Bremen. Delaney der har siddet ude med en hjernerystelse kunne fra nærmeste hold se Claudio Pizzaro skyde et point til Bremen-klubben.

Det startede dog ikke godt for Werder Bremen da den tyske angriber Kevin Volland bragte hjemmeholdet foran 1-0 allerede efter 7 minutter, hvilket også var stillingen ved pausen.

I det 67. minut bragte Alexander Nouri Thomas Delaney på banen, og efter blot 10 minutter på banen forsøgte den tidligere FCK'er sig med et langskud, som dog gik langt forbi målet.

11. minutter før tid lykkedes det endeligt for Werder Bremen at score det udlignende mål. Den 38-årige rutinerede angriber Claudio Pizarro var kommet på banen få minutter før, og skulle ikke bruge lang tid på at gøre sig gældende. Ved at bruge kroppen til at afbøje en medspillers skud, sendte han bolden i den anden retning af, hvor målmanden var på vej hen, og dermed var udligningen en realitet.

Kort før slutfløjt fik Wendell marchordre, da han med stoppede et lovende kontraangreb med ulovlige midler.

Selvom dommeren lagde 5 minutter til, så lykkedes det ikke Werder Bremen at udnytte overtalssituationen. I stedet var det Leverkusen, som dybt inde i overtiden fik muligheden for at score på et straffespark. Det lykkedes dog ikke Toprak at udplacere Wiedwals i Bremen-målet.

Pointdelingen betyder, at Werder Bremen har 3 point ned til nedrykningsstregen.