Dortmund straffede Hannover

Borussia Dortmund udnyttede en udvisning til Hannover kort inde i anden halvleg, og sejrede med 2-3 på udebane.

Efter en god stime skulle Dortmund lørdag jagte sejr efter to uafgjorte kampe på stribe. I Hannover fik storholdet dog god modstand i første halvleg, inden en udvisning ændrede kampbilledet efter pausen.

Kampen startede dog afvekslende. Jakub Blaszczykowsk testede hjemmeholdets keeper efter to minutter, inden Lars Stindl ti minutter efter forsøgte sig for Hannover. Det var dog gæsterne, der efter 18 minutter kunne juble.

Marco Reus fandt Pierre-Emerick Aubameyang på kanten af feltet, der bragede bolden i netmaskerne. Det lod man sig dog ikke påvirke af i Hannover, hvor værterne svarede igen. Lars Stindl kom alene igennem efter en flot stikning, og passerede Weidenfeller i Dortmund-målet til 1-1.

Leonardo Bittencourt blev nærgående før pausen, der dog blev en realitet med 1-1 på tavlen.

Netop Leonardo Bittencourt spillede dog en uheldig hovedrolle efter pausen. Med to hurtige advarsler blev Hannover-spilleren sendt ud, og dette blev straffet. Marco Reus fandt i feltet en fri Shinji Kagawa, der skabte jubel blandt de medrejsende fans.

Dortmund skulle blot bruge tre minutter, inden føringen blev øget. Kagawa fandt med sit indlæg Pierre-Emerick Aubameyang, der sikkert headede 1-3 scoringen i netmaskerne. Hannover kæmpede dog bravt i undertal, og fik skabt spænding.

Med ti minutter igen satte Lars Stindl signatur på et forrygende mål, da han udplacerede Weidenfeller med en afslutning i højre målhjørne. Tættere på kom hjemmeholdet dog ikke, og kunne se Dortmund tage sæsonens niende sejr.