Frankfurt forbliver i 1. Bundesliga

Frankfurt sikrede mandag aften et ekstra liv i 1. Bundesliga, da de ude slog Nürnberg med 1-0.

Med 1-1 på udebane i første opgør havde 2. Bundesliga-klubben Nürnberg et godt udgangspunkt forud for oprykning til den bedste tyske fodboldrække, men det kom naturligvis ikke så let.

Hjemmeholdets udebanemål fra første kamp, betød naturligvis at Frankfurt var presset til at score minimum et mål i dagens opgør for at vende skuden og gøre således, at det var dem som fik en ekstra tørn i 1. Bundesliga.

Og det var tydeligt også dem som gjorde mest for det. Med klar overvægt i boldbesiddelse og chancer, var det næsten utroligt, at gæsterne ikke var kommet foran ved pausen.

Det kom de derimod i anden halvleg. Hjemmeholdet Nürnberg bød ikke ind med noget som helst. Hverken chancer eller boldbesiddelse. Derfor var det også ganske fortjent, da Haris Seferovic fra tæt hold kunne bringe Frankfurt i ekstase med sin scoring til 1-0.

Efterfølgende roterede Nürnberg, som satte blandt andet Rurik Gislason på banen, men den tidligere FCK'er og co. formåede ikke at rokke ved Frankfurt, der med sejren sikrede sig et ekstra liv i 1. Bunesliga, mens Nürnberg må starte forfra og prøve igen i 2. Bundesliga.