Schürrle nedlagde Hannover med hattrick

Andre Schürrle scorede hattrick, da Wolfsburg besejrede Hannover 96 med 4-0. Der var ingen danskere med i opgøret.

Wolfsburg har slidt med det indtil videre i dette forår, hvor det før tirsdagens opgør mod Hannover 96 kun var blevet til en enkelt sejr i Bundesligaen, men denne aften var der ingen slinger i valsen for Folkevognsklubben, der hentede sejr nummer to i overbevisende stil. Wolfsburg vandt således udekampen 4-0.

Sejren kan Dieter Heckings mandskab ikke mindst takke den tyske landsholdsspiller Andre Schürrle for. Han lavede nemlig hattrick på HDI-Arena. Efter 36 minutter gjorde Schürrle det til 1-0, og med tre minutters mellemrum midtvejs i anden halvleg fik han fuldbyrdet sit hattrick med scoringerne til 2-0 og 3-0. Julian Draxler lukkede og slukkede med målet til 4-0.

Nicklas Bendtner er kommer sig over sin sygdom, men han var igen udeladt af Wolfsburgs trup. Hannover 96 var uden de skadede Leon Andreasen og Uffe Bech.

Andetsteds spillede Ingolstadt og FC Köln 1-1. Frederik Sørensen var med i hele kampen for udeholdet.