Barcelona sejrede på Etihad

FC Barcelona dominerede i første halvleg, men måtte forsvare 1-2 sejren efter pausen.

Der var lagt op til stormøde i Manchester, da Manchester City tog imod FC Barcelona. Et opgør hvor de to mandskaber havde en halvleg hver, men hvor gæsterne efter en flot første halvleg sikrede et godt udgangspunkt med en 1-2 sejr.

Det var et noget forkølet City-mandskab, der kom ud til kampen. De spanske gæster pressede straks på, og efter ti minutters spil fik Messi sit forsøg blokeret i sidste øjeblik. Minuttet efter sparkede Neymar tæt forbi fra kanten af feltet.

FC Barcelona dominerede, og det gav pote efter et kvarter. Luis Suarez snød Vincent Kompany i feltet, og scorede flot i det lange hjørne. Scoringen gjorde Manchester City yderligere nervøse, og værterne havde svært ved at skabe chancer.

Ti minutter efter scoringen måtte Joe Hart ud i en god redning, inden det på ny gik galt for City. Alba fandt efter gode kombinationer Luis Suarez på et indlæg, der fordoblede sin målscorer til 0-2. FC Barcelona pressede på i den resterende del af første halvleg, men cifrene var 0-2 ved pausen.

I anden halvleg var der mere bid i værterne. Edin Dzeko misbrugte to gyldne muligheder i halvlegens to første minutter, inden Sergio Aguero sparkede sit langskud tæt forbi opstanderen. Presset skulle dog give pote.

Med lidt over tyve minutter igen kom Sergio Aguero alene igennem, og i en fri position bragede han City tilbage. Hvad der skulle være blevet et pres blev dog spoleret kort efter, da Gael Clichy med sin anden advarsel blev udvist.

FC Barcelona udnyttede overtallet til at skabe et pres, og fik i overtiden straffespark. Fra 11 meter lykkedes det dog ikke for Lionel Messi at øge. Med 1-2 sikrede spanierne sig dermed et optimalt udgangspunkt før returkampen den 18. marts.