Barcelona smadrede naive Roma

FC Barcelona pillede pynten af et naivt Roma-mandskab og vandt 6-1 hjemme på Camp Nou.

FC Barcelona er ustoppelige i øjeblikket.

I lørdags klædte catalanerne Real Madrid af i El Clascio og vandt 4-0, og tirsdag uddelte Barcelona bøllebank til AS Roma i Champions League-gruppespillet. Hjemme på Camp Nou vandt Barca 6-1 over et frygtelig naivt Roma-mandskab.

Italienerne havde valgt at stå med en høj forsvarskæde og uden pres på boldholderen, og det fik Barcelona til at se fuldstændig overlegne ud.

Luis Suarez åbnede målscoringen efter et kvarter, og tre minutter senere scorede Lionel Messi sit første mål efter sin lange skadespause, da han gjorde det til 2-0 efter et flot, gennemspillet angreb. Luis Suarez helflugtede Barca på 3-0 før pausen.

I anden halvleg kunne Gerard Pique gøre det til 4-0 i et tomt mål, inden Lionel Messi var på pletten igen og scorede til 5-0. Efter 77 minutter misbrugte Neymar et straffespark, men Adriano fulgte op og hamrede den i nettet til 6-0. Kort efter pillede Marc-Andre ter-Stegen et straffespark fra Edin Dzeko, men bosnieren gjorde skaden god igen i overtiden, da han reducerede til slutresultatet 1-6.

Tidligere på dagen spillede BATE Borisov og Bayer Leverkusen 1-1, og dermed er der lagt op til en dramatisk sidste spillerunde i Gruppe E.