Chelsea måtte nøjes - Sporting smed sejren til sidst

Chelsea måtte nøjes med et enkelt point i deres opgør mod Schalke 04, mens Sporting Lissabon smed sejren i overtiden mod NK Maribor. Dermed er alt lige i Champions Leagues Gruppe G.

Chelsea - Schalke 04 1-1
NK Maribor - Sporting Lissabon 1-1

I Champions Leagues Gruppe G skulle Chelsea forsøge at bygge videre på den gode form, som de indtil videre har vist i Premier League, hvor det er blevet 12 point i fire kampe. London-klubben har virket suveræne, og den stil lagde de ud med a fortsætte i Champions League, hvor de stod overfor det tyske Bundesliga-mandskab fra Schalke 04, men de to hold endte med at dele i porten.

Chelsea virkede aggressive og velspillende i kampens indledning. Det kom til udtryk allerede efter 11 minutter. Chelsea erorbrede bolden højt på Schalkes banehalvdel på en facon, som fik Schalke til at appellere for frispark. Men lige lidt hjalp det, for Hazard overtog bolden, driblede ind mod feltet og lagde smart bolden til rette for Cesc Fabregas, som udnyttede chancen og lagde bolden over i det lange hjørne til 1-0, hvilken var stillingen da de to hold gik til pause.

I anden halvleg kom Schalke 04 bedre med i kampen. Og det lykkedes dem også at få udlignet efter 62 minutters spil, da Klaas-Jan Huntelaar udnyttede Julian Draxlers oplæg og gjorde det til 1-1.

Det resultat formåede Mourinhos mandskab ikke at rokke ved. Kampen sluttede nemlig 1-1.

I den anden kamp i gruppen mellem NK Maribor og Sporting Lissabon, var der i kampens første 80 minutter ikke meget at rapportere om.

Det var dog Sporting der spillemæssigt dominerede opgøret, men de havde besvær med at få det omsat til mål.

Forløsningen for Sporting Lissabon kom først i det 80. minut, da klubbens nye mand Nani var på pletten og gjorde det til 1-0. Og det virkede usandsynligt, at de ville smide den føring over styr. Men de gjorde de i kampens overtid, da NK Maribor gjorde det til 1-1. Det mål stod Luka Zahovic for. Dermed kan de to hold skrive et enkelt point på Champions League-kontoen. Et point som især NK Maribor kan være tilfredse med.