Chelsea sejrer i de døende sekunder

Chelsea fik en 2-1 sejr i Atletico Madrids første Champions League-kamp på Estadio La Peineta.

For første gang nogensinde spillede Atletico Madrid en Champions League-kamp på Estadio La Peineta, men den spanske klub måtte se sig slået til allersidst af Chelsea.

Det startede ellers godt for den spanske mandskab, da Antoine Griezmann fem minutter før pausefløjtet scorede på et straffespark begået af David Luiz.

Men midt i anden halvleg kom Chelsea tilbage ved Alvaro Morata, som på et smukt oplæg af Eden Hazard bragte balance i regnskabet.

Det så længe ud til at blive uafgjort, men fire minutter inde i dommerens tillægstid dukkede Michy Batschuayi op blandt venner og fjender og afgjorde kampen efter flot Chelsea-spil.

Kampens resultat betyder, at Atletico Madrid står noteret for et point i to kampe, men Chelsea buldrer derudaf med maksimumpoint.

I gruppe Cs anden kamp hev Roma en smal 2-1 sejr i land mod Qarabag og indtager dermed andenpladsen med fire point.