FCK videre i CL-kval efter svingende indsats

FC København var lige ved at formøble deres 3-1-føring mod Zilina i Champions League-kvalifikationen, men de danske mestre klarede sig igennem, da de tabte 1-2 hjemme.

Der var gang i Ståle Solbakken i nærmest hele kampen - og særligt i anden halvleg, hvor FC København var lige på kanten af at gøre det hele lidt for spændende i kampen mod Zilina i anden kvalifikationsrunde til Champions League.

Kampen endte nemlig med et 1-2-nederlag til FCK'erne, der havde en 3-1-sejr fra udekampen med i bagagen. Derfor manglede Zilina blot et enkelt mål for at fremtvinge forlænget spilletid. Det mål kom bare aldrig, og dermed er FC København videre i turneringen.

Det så dog hurtigt ud til, at FCK's fans kunne få skrækkampen mod Gorica frem på det indre øje, da Zilina efter 19 minutter kom foran i kampen, da Otubanjo lige nøjagtigt fik bolden over stregen.

I anden halvleg kom der dog lidt mere ro på nerverne for de københavnske fans, da Pierre Bengtsson fik et straffespark, som Benjamin Verbic omsatte til mål. Her lignede det business as usual, men sådan skulle det ikke helt være.

Med en halv time tilbage af kampen steg ) Kasa nemlig op og gjorde de til 2-1 for Zilina, og derfra kom Ståle Solbakkens stemmebånd på overarbejde, og flere gange var det lige ved at brænde på i FCK-forsvaret.

Men de holdet den altså hjem, og dermed klar til næste runde.

I tredje og næstsidste kvalifikationsrunde til Champions League møder FC København den makedonske klub Varder, der slog Malmö ud.