Juventus videre efter tam remis

Angriberne fik en stille dag på kontoret, da Juventus og Atletico med 0-0 sikrede sig videre deltagelse i Champions League.

Juventus skulle tirsdag have point på kontoen, hvis avancement i Champions League endegyldigt skulle sikres. I en tam affære var Atletico Madrid dog ikke uenige i en nulløsning, der blev cifrene efter 90 minutter.

Kampen blev indledt aggressivt fra begge mandskaber, og det stod hurtigt klart, at mere end æren var på spil. Atletico kom først tæt på, da Koke efter seks minutters spil kunne se sin afslutning blive reddet af Buffon.

Herfra stod der dog Juventus på opgøret, uden værterne for alvor kom truende tæt på. Fernando Llorente forsøgte sig udefra, inden Carlos Tevez kom tæt på en stor mulighed. Trods pres fra Juventus var det dog gæsterne, der kom tættest på føringen før pausen.

Raul Garcia forsøgte sig med en afslutning kort før pausen, som Buffon dog tog sig af i Juventus-målet. Dermed måtte de to mandskaber gå til pause med 0-0 på tavlen.

De sidste 45 minutter blev en chancefattig oplevelse, hvor begge mandskaber virkede tilfredse med det uafgjorte resultat. Paul Pogba havde halvlegens bedste tilbud fra Juventus, da han i tre omgange forsøgte sig fra distancen.

Slutfasen bød dog ikke på yderligere tilbud, og dermed er begge mandskaber videre i Champions League Gruppe A, mens Olympiakos og Malmö er ude.

Opgøret mellem Olympiakos og Malmö bød dog på mere underholdning. David Fuster bragte værterne foran efter 22 minutters spil, men de svenske underdogs fik udlignet et kvarter inde i anden halvleg ved Simon Kroon.

Olympiakos kom atter i spidsen, da Alejandro Dominguez scorede kort efter. Malmö gav dog ikke op, og kom på 2-2, da Markus Rosenberg med ti minutter igen var på spil. Målfesten blev dog afsluttet med en hjemmesejr, da Konstantinos Mitroglou og Ibrahim Afellay i de døende minutter sikrede sejren på 4-2 over Robin Olsen og Malmö-mandskabet. Malmö sluttede endda CL-eventyret af med en udvisning, da den tidligere FCN-profil Enoch Adu modtog sin anden advarsel.